Segstartad!

2010-12-11 10:44:23 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det är segstartat här hemma idag. I alla fall för mig som tog sovmorgon och fortfarande sitter i morgonrocken. Men jag ska klä på mig nu och försöka röja lite här hemma.

Marcus ska iväg på lite ärenden och när han kommer tillbaks ska jag försöka köpa några julklappar. Årets första! Japp vi har inte börjat än. Ni kan ju gissa att jag har lite panik inför det. Men jag har verkligen inte haft nån tid till det. Förstår inte var all tid tar vägen. Tror att klockorna går mycket fortare detta år än tidigare jular?! Har ni handlat julklapparna?

Jag ska försöka hinna med att träna i eftermiddag också. Värt att lägga tid på det för jag mår så mycket bättre av det. Har knappt haft huvudvärk på två veckor nu. Skönt!

Njut av dagen och stressa lugnt =)!




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Jag har handlat alla mina julklappar :) Känns skönt. Vi delade upp det i år, men jag vet att Sven inte ens har börjat med sin del...

2010-12-11  /  12:53:21  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Josefine

Lugn Sara, vi har inte heller handlat julklappar! Vi har ju köpt sängen till Ronja som hon får i julklapp, men den sover hon ju redan i. Sen ska hon få nån liten sak till, men det har vi inte köpt än.



Just ja, Mats köpte till sina syskonbarn i veckan. Men det var inte så avancerat, så det gick fort.



Lycka till nu!

2010-12-11  /  13:12:25  /  http://josselyn.blogg.se/
Vi2blir3.se - Malin

Gud jag har varit dö seg på julklappar ^^ jag har handlat en julklapp ;) ska på stan till veckan så ska ta mig an lite julklappsshopping då :-)



brukar alltid handla julklappar i december månad, tycker de är mycket mysigare då.. de är ju julmånaden ;)

2010-12-11  /  19:00:23  /  http://vi2blir3.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback