Julklappar!

2010-12-26 12:54:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
En massa härliga julklappar har vi självklart fått under dessa dagar. Och några till väntar eftersom vi inte har firat med min bror med familj eller Marcus syster med familj än. Det blir en långdragen jul detta år =).

Max har fått två polisbilar, brandbil, ett litet garage till föregående bilar, bil, dammsugare, 2 cd-skivor, två böcker, film med "Chuggington", två gosedjurshundar, en duplobuss, två tröjor, ett par byxor, ett set med legobitar, badskum, duschtvål.

Jag har fått ett par tjockare strumpor (benvärmsliknande), presentkort på en inredningsbutik där vi bor (sparas till huset =) ), bok om ekonomi av Charlie och Mattias från Lyxfällan, bok om trädgård, inredningstidningar, prenumeration på "Allt i hemmet", chokladask, ett nackskydd som verkar lindrande mot nackont, minidammsugare/handdammsugare.

Har säkert glömt en del =). Vi räknar att Max säng var vår julklapp till honom så därför köpte vi inget mer förutom paketet till julstrumpan. Som ni ser så får han ganska mycket ändå!

Tack alla våra nära <3




Kommentarer
Russin

hej hopp..

så mycket fint ni fått ... min mamma hade varit i en inredningsbutik utanför askersund , minns inte vad den heter med skulle var himmelriket, hiih... har du varit där? Stock ? något tror jag det hette..



kramkram

2010-12-26  /  19:12:45  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback