Surprise

2010-08-19 19:36:46 ,   Allmänt/Vardagsliv
Marcus är så gullig! Han hade ordnat så vi skulle gå ut och äta ikväll eftersom vi har bröllopsdag. Ordnat barnvakt och fixat ersättare för mig i styrelsen jag egentligen skulle åka på ikväll (jag är sekreterare). När jag kom hem från jobbet skulle det stå röda rosor på bordet och han skulle då berätta vad vi skulle göra.

Men verkligheten ville något annat för imorse vaknade Marcus med jätteont i ena ögat och illamående. Förmiddan har han tillbringat med att ha hemskt ont och spy x antal gånger. Jag fick lämna Max hos sin farmor och farfar idag medan jag jobbade. Marcus var på vårdcentralen på eftermiddagen (hans pappa fick skjutsa honom) och undersöktes. Antagligen är det hans migrän som spökade. Han har migrän lite nu och då men han har aldrig haft ont i ögat vid anfallen.

När jag kom hem berättade han vad han hade ordnat för kvällen. Han känner sig bättre nu men att äta på restaurang när han inte ätit något på hela dagen känns ju inte så lyckat. Dessutom är han väldigt trött. Blev en hemmakväll istället. Jag ska ta en promenad nu och sen ska vi fira vår bröllopsdag genom att titta på vår vigsel på dvd =).




Kommentarer
Jenny

Nej va tråkigt, men det är ju tanken som räknas och den var inte så dum;o)



Hoppas han mår bättre nu.

2010-08-19  /  20:16:29  /  http://www.barnlangtan.se/
Russin

hej gumman..

så fint av han och fixat med allt och super tråkigt att han blev sjuk.. :(



har just tittat på era fina bröllopsbilder.. : )



kramisar

2010-08-22  /  09:13:46  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback