Lugnt och tyst

2010-08-05 14:15:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag rensar de boden hemma hos Marcus föräldrar så Marcus är där och sorterar bland sina barnleksaker. Därför är jag och Max själva hemma. Vi promenerade lite på förmiddan och köpte bl a hårspännen och strumpbyxor inför bröllopet på lördag. Sen har vi lagat fiskbullar som vi ätit. Det har varit mysigt att bara vara han och jag. Känns som jag är mammaledig igen men verkligheten gör sig ju ständigt påmind genom att jag typ hela tiden har med i tanken att jag börjar jobba på måndag. Man kan kalla det för skräckblandad förtjusning.

Nästa gång Max och jag får rejäl egentid i vardagen blir väl under VAB-dagarna. Kan tänka mig att det blir en del sådana i höst när Max börjat dagis (Marcus och jag kommer ju dock självklart turas om att vara hemma när det är
VAB).

Ni andra som har barn som börjat på dagis, har ni fått vabba mycket i början?


Hm.... hur kom jag in på detta....

Det jag hade tänkt skriva var i alla fall att jag har haft det väldigt lugnt och skönt den senaste timmen när Max sovit. Jag har diskat och läst MAMA. Nu ska jag väcka prinsen och sen ska vi åka till mina föräldrar och vattna blommor (de är på semester) och sedan till Marcus föräldrar. Kan tänka mig att Max kommer bli eld och lågor över leksakerna Marcus har hittat från sin egen barndom =).




Kommentarer
Katja

Skönt med lite egentid, kan tänka mig att det kommer kännas konstigt för dig att börja jobba. Men det blir nog rätt skönt samtidigt =). Tack för kommentaren om vaggan :).



Kram

2010-08-05  /  20:41:28  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com
Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Hallå. Vi fick faktiskt inte många dagar med sjuka barn efter att de börjar förskolan. Men några blev det ju såklart! Men inte sådär överdrivet som alla sagt till mig :)

2010-08-06  /  20:23:16  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback