Lämnat

2010-08-25 11:10:01 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu har jag lämnat Max på dagis. Var inga problem när jag gick. Han vinkade och sen fortsatte han att leka. Hoppas det går bra. Han ska äta där och sen sova. Men somnar han inte så ringer de. Annars ska jag inte tillbaks förrän vid 14.

Kändes tryggt att lämna honom. Känns som jag är redo och jag litar på de som har hand om honom (jag har jobbat på den förskolan innna jag pluggade så jag känner hans "fröknar"). Skönt att denna första lämning gick bra för jag misstänker ju att det kommer bli många tårar framöver. Så lätt ska vi nog inte komma undan eller va tror ni? Vad har ni för dagiserfarenheter?


(det är väldigt konstigt att vara här hemma bara Marcus och jag. Marcus har ingen feber nu så jag hoppas det blir jobb för mig imorn. Hoppas han slutar snora och hosta snart också)





Kommentarer
FLOOSAN

Härligt att det går så bra. Det gjorde det för oss också, fröknarna påmindes oss dock hela tiden att det kan komma. Men det gjorde det aldrig. Dom trivdes, vi trivdes

2010-08-25  /  11:19:47  /  http://blogg.mama.nu/floosan
Louise&Isabella

Jag tycker det verkar som att de går väldigt fort fram. Isabella har precis avslutat sin andra inskolning (bytt dagis) och på båda är det inskolning i två veckor och hela första veckan är föräldern med och sen första ggr man går ifrån är man bara borta 45 minuter. Konstigt att det kan vara såå olika! HOppas det går bra iaf. Isabella har också varit en riktig tuffing och nästan alfrig sagt något när vi lämnat.

2010-08-25  /  13:04:26  /  http://bebbekarlek.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback