Högvarv

2010-08-05 23:01:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Oj vad Max har lekt hos sin farmor och farfar idag. Hans fasters gamla dockvagn blev en riktig favorit =). Vi grillade där innan vi åkte hem.

Min hjärna går på högvarv hela dagarna inför bröllop på lördag (jag ska bl a spela på vigseln och vara toastmadame på middagen) och jobbstart på måndag. Nu känns huvudet som en stor klump. Dessutom är den kvinnliga delen av månaden på gång så det gör ju att man blir ännu tröttare.... och lite mer lättirriterad.

Men nu ska jag lägga mig i soffan under en filt och titta på Sex and the city. Marcus är iväg och övar inför bröllopet (han ska spela och sjunga) men jag hoppas att han inte kommer hem alltför sent.

Godnatt på er! Vi "ses" imorn!


(lägger in ett klipp på en mycket vacker sång som passar på bröllop. Den ska inte spelas på bröllopet på lördag men Marcus har sjungit den på tidigare bröllop. Jag hittade ingen jättebra version på Youtube men den finns på Spotify: Steven Curtis Chapman - I will be here)





Kommentarer
Ingela

Älskar den låten!! :)



Hade nästan glömt bort den. Tack för att du påminde mig! :)

2010-08-06  /  19:07:13  /  http://trebarnslandet.se
Russin

så fin låt.. hade inte hört den innan..

sorry ser nu att jag glömt att svara på din kommentar ang satc 2 filmen, den finns inte att hyra men "hittade " på annat sätt, hihi.. ser att du med gjort det (kanske)



KRAM

2010-08-08  /  18:49:47  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback