Det tog bara ca 10 samtal!

2010-08-28 11:23:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Marcus har försökt ringa försäkringskassan både torsdag och fredag för att friskanmäla sig. Han har försökt på nätet med men får bara upp Tyvärr så kan din anmälan inte mottas kontakta försäkringskassan. När han ringt har han bara fått meddelandet att det är så många som ringer så att han ska försöka senare. Igårkväll provade jag och blev då ställd i en kö som skulle ta 35 minuter . Så länge vill man ju inte sitta i telefonkö en fredagkväll för en friskanmälan (meddelandet om att de kan ringa upp kom aldrig. Förstår inte varför det bara gör det ibland). Nu har jag försökt igen och äntligen kom jag fram. Det är ju helt sjukt att man ska behöva ringa ca 10 ggr under flera tillfällen olika dagar för att få friskanmäla sig.

På deras hemsida står det att man ska kunna komma i kontakt med dem inom 5 minuter när man ringer. Är det nån som nån gång lyckats med det? Idag, en lördagförmiddag, fick jag stå i kö i 10 minuter vilket måste vara rekord för mig.




Kommentarer
Shiko

Hej!

Hjälp mig att bli Nelly.com's nästa skodesigner.

Rösta på min skodesign.



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGallery



Ps. Kommentera min blogg när du röstat. Alla som röstar får länkningar när tävlingen avslutas

Om du har redan röstat så ber jag om ursäkt, och man kan rösta igen

2010-08-28  /  18:12:42  /  http://shikos.blogg.se/
patricia

Jag har också försökt ett par dagar. Lång telefonkö, man orkar ju inte sitta och vänta. Ja varför ringer dom inte upp? Det gör dom ju ibland! Och det går inte heller att logga in med Nordea =( måste ju anmäla dagar!

2010-08-29  /  08:26:12  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback