Bebis i magen

2010-08-10 21:20:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag på jobbet var det en liten tjej som frågade om jag har en bebis i magen. Hm... kanske dags att börja tänka på vad jag äter =). Jag fick svara att jag helt enkelt ser ut så här.

Idag har jag haft huvudvärk och mensvärk men det gick bra att jobba med ipren i kroppen. Men jag har varit riktigt trött sen jag kom hem. Efter kvällsmaten tog vi en cykeltur i kvällssolen. Var skönt förutom att jag hade klimakteriesvettningar hela tiden (får alltid så vid mens vilket är jobbigt).

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det sängen för imorn ska jag upp 6.30.

Godnatt på er!




Kommentarer
Therese

Åhh nej. Finns det något värre!? Fattar inte folk som inte kan hålla tyst. Varför gå omkring och fråga om folk ska ha bebis, man berättar väl om man själv vill. Suck

2010-08-11  /  06:43:45  /  http://mirasmamma.blogg.se/
Anna

Aldrig kul att höra sådant men man får tänka på att barn inte vet vad de säger och sällan menar något elakt med det de säger heller :)



Hoppas det fortsätter att gå bra på jobbet :)

Jag har fått lite strödagar i en växel på Forsmarks kärnkraftverk. Vid behov vilket inte är alltför ofta för de har ju två ordinarie växeltelefonister. Alla meriter är bättre än inga meriter iaf :) Jag har börjat 7.15 när jag jobbat och tar bussen dit vilket gör att jag måste gå 6 hemifrån. Därav så tidig uppgång. Jag skulle kunna gå senare men i och med att det just nu tar ett tag för mig att bli människa på morgonen så tog jag det säkra före det osäkra :)

2010-08-11  /  12:26:11  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback