Plågad

2010-04-15 09:54:02 ,   Allmänt/Vardagsliv
Inatt har jag varit plågad av mina ögoneksem samt att det har kliat i ögonen pga allergi. Fick gå upp mitt i natten och ta ögondroppar och smörja eksemen.



Hela familjen har sovit dåligt i natt. Max vaknade redan vid 2 och kunde inte somna om och fick då komma över till oss. Det var längesen han kom över så tidigt. Både Marcus och jag hade svårt att somna sen så Marcus var nog trött vid 5 imorse när han gick upp. Jag pratade aldrig med honom då för då sov jag =).

Vid 11.30 ska vi till bvc för Max ska få vaccinationsspruta. Han fick ju ingen förra veckan på 1,5-årskontrollen eftersom han var förkyld. Men nu är det alltså dags! Annars blir det väl mest utelek idag.




Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Usch vad jobbigt det låter. Vet ju hur det är. Vad använder du för salva? Kan kanske komma med ett par tips till dig!



Angående smörgåsrånet tror jag inte där finns socker i. Det säger ju BVC osv att man kan ge till små barn, så det är perfekt mellanmål eller fika. Man tänker inte på hur mycket socker det finns i saker, fick en aha upplevelse när vi var hos tandsköterskan när Wille var liten. Det är tillexempel lika mycket socker i juice som i läsk! Wille brukar få digestivekex med smör och ost till mellanmål eller fika!



Hoppas ni får en bra dag! Kram

2010-04-15  /  10:08:58  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Ingela

Vad jobbigt!! Hoppas att det snart går över!!

2010-04-15  /  10:25:53  /  http://trebarnslandet.se
Anna

Men usch, stackare! Hoppas det går över snart!

2010-04-19  /  20:52:22  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback