Oroligt

2010-04-26 13:06:42 ,   Allmänt/Vardagsliv
Inatt var Max orolig. Han vaknade redan vid 1 och kunde inte somna om i sin egen säng. Han fick ligga hos oss. Han vred och vände på sig och satte sig upp ibland och ville ligga på min kudde. Runt 2 hade han i alla fall somnat om ordentligt men då kunde inte jag sova så jag la mig i soffan och där somnade jag och vaknade vid 6. Då gick jag in till sovrummet och la mig igen. Jag känner i nacken idag att jag är lite stel efter soffsovningen inatt och jag har begynnande huvudvärk. Förra veckan hade jag ju huvudvärk i tre dygn konstant men efter att Marcus masserat mig i fredagskväll så försvann den och jag har inte känt nåt i helgen. Blir nog att tigga massage ikväll igen =).




Kommentarer
Malin-mamma till sam

Haha, ja undrar när de skall börja laga mat så man slipper det?:)

2010-04-26  /  20:47:38  /  http://malinsmix.blogg.se/
Anna

Jobbigt när de små sover oroligt. Man får inte mycket sömn själv. Hoppas du fått en ordentlig nackmassage nu under kvällen :)



Jag kommer vara otroligt stolt över mig själv när jag är klar, hihi. Det har varit ganska motigt den senaste halvan av utbildningen så det ska firas ordentligt i juni :D

Fredrik såg också fram emot sin pappaledighet men jisses vad han blev rastlös sen. Konstigt när han inte gjorde något annat än var hemma hela dagarna, haha. Jag skulle klättra på väggarna, och Alexander ännu mer, om jag inte hittade på saker med honom när han inte är på dagis.

2010-04-26  /  21:15:31  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback