Max fanclub

2010-04-27 09:35:48 ,   Max
Max har en liten fanclub här hemma på vår gård. Det är en tjej i ca 8-årsåldern som tycker han är så söt. Hon kommer ofta fram till honom. Igår när vi var ute så var hon och en kompis ute och de pratade med Max, klappade honom på kinderna och gick efter honom när han sprang runt. Han ler så glatt mot dem och charmar dem ännu mer.

Igår charmade han även in sig hos några tonårstjejer på gården som tyckte han var jättesöt. Han gick till dem flera gånger och bara tittade på dem och log glatt.

Max är ett riktigt socialt charmtroll =).




Glöm inte bort tävlingen här på min blogg.
Tävla här om en vara från www.pingpongbarnklader.se




Kommentarer
Anna

Hihi, Alexander har en fanclub på dagis. Så sött när de äldre flickorna vill ta hand om honom. I fredags fick han massa kramar när han kom av en tjej som tycker så mycket om honom. Förskolläraren fick säga till henne att de som är så små kanske inte vill bli kramade och klappade på hela tiden. Idag var en liten kille fram och klappade på honom direkt när han kom. Han är också född 08 men tidigare på året. Han tycker jättemkt om Alexander :)



Seaband var ett bra förslag mot åksjuka. Ska testa det. Funkar det så funkar det liksom. Det är bättre än att testa att vända på stolen. Finns ju en risk att det får bli en tidig vändning om han fortsätter må illa :(

2010-05-03  /  09:39:21  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback