En seg dag

2010-04-05 21:44:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har inte varit så inspirerad att skriva här eftersom det händer INGENTING!

Idag har varit en väldigt seg dag med tråkigt väder. Vi har nog alla varit på lite dåligt humör idag, även Max. Stackarn har även förstoppning. Inte sen i fredags har det kommit något. Har gett vindruvor och katrinplommonpuré och masserat hans mage men inget vill komma ut. Han tryckte lite förut men börjde då gråta. Vet inte om vi behöver köpa något på apoteket för att hjälpa till. Har 18-månaderskontroll på bvc för honom imorneftermiddag men jag ringer nog på morgonen till bvc-sköterskan för att fråga om vi ska testa laktulos. Vill ju inte att Max ska ha ont.

Imorn är det alltså vardag igen och Marcus ska tillbaks till jobbet. Han har ju varit hemma med oss en vecka nu eftersom han hade vård av barn tre dagar innan påskledigheten på fyra dagar kom.

Blir konstigt att bara vara jag och Max imorn. Hoppas vi båda är på bättre humör då än vi varit idag ;)! Och dessutom att jag fått sova gott. Natten som var somnade jag kl. 4 för det retade så i halsen så fick gå upp i omgångar. Satt och drack te vid teven mellan 2 och 3.

Hoppas er dag varit bättre än vår =).




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback