Dagen idag

2010-04-27 22:22:43 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag är helt galet trött! Denna allergi sänker mig totalt.... Det är liksom inte bara trötthet utan mystisk sjukdomskänsla i hela kroppen och lite jobbigt i halsen när jag andas.

Har i alla fall haft en riktigt bra dag. I förmiddags var Max faster M och kusin N här. Max blev helt exalterad när de kom, men trött när de gick. Ja ni har ju läst tidigare inlägg om att han somnade vid maten =).

På eftermiddagen gungade vi lite på gården innan vi gick och hämtade vår bil som lagats idag. Åkte hem till Marcus föräldrar och vi lekte ute med M och N. Var i lekparken som finns där i närheten.

Marcus kom dit efter jobbet och vi åt mat där innan jag blev hämtad av C och vi åkte på hudparty hos min mormor. Jag kom hem för lite mer än en timme sen.

En händelserik och rolig dag!




Kommentarer
Anna

Det som Fredrik tycker är värst med allergin är nog tröttheten. Han är verkligen superallergisk mot timotej men han har senare år reagerat kraftigt på andra pollen med som har varit ganska ok tidigare. Han medicinerar fullt redan fast att gräset inte kommer än på ett tag.



Själv började jag reagera lite för två år sedan ungefär, nu har jag klåda i ögonen, rinnande och kliande näsa men det är inget jag klagar över när jag ser hur andra har det. Verkar fruktansvärt jobbigt. Ska du till läkaren för den svåra andningen? Du borde väl ha ngn form av astmamedicin för att underlätta?

Anledningen till att jag reagerar är nog att det varit så mycket pollen de senaste åren, jag tror inte jag får utslag på allergitest. Vet fler som reagerat som inte är allergiska. Hoppas det mildrar sig snart så att du kan känna dig som människa igen.

2010-05-03  /  09:47:14  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback