Bytardag

2010-04-10 13:18:50 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har varit på bytardag på förmiddan. Fyndade lite grann: två par gummistövlar, ett par kavatsandaler, ett par jeans, en tröja, solhatt och ett par shorts till Max. På alla bytardagar jag varit nu har det funnits massor av fina flickkläder men är väldigt dåligt med pojkkläder. Är tråkigt! Men jag hittade det jag skulle ha i alla fall vilket främst var gummistövlar.

Marcus har bytt till sommardäck på bilen på förmiddan och Max har lekt hos sin farmor och farfar. Vi åt lunch där och Max somnade nästan i maten. Han var SÅ trött efter en tidig morgon imorse (6.30) och massa lek på förmiddan. Vi klädde på honom jackan sovandes, satte honom i bilen sovandes och bar in honom här hemma sovandes och nu sover han väldigt gott i sin säng.

Jag är också trött. Dessutom har jag haft huvudvärk sen igårkväll. Segt!




Kommentarer
Linda

vad roligt med bytardag. härligt att du fick tag i lte. tack för dina kommentarer!

2010-04-10  /  15:32:25  /  http://familyspace.blogg.se/
Anna

Vad kul med bytardagar och kul att du kunde fynda lite. Speciellt kul när man hittar det man är ute efter. Jag hittade nästan inget jag var ute efter sist jag var på bytardagar. Hoppas du är bättre snart! Trist att vara sjuk, ha ont i huvudet med mera. Man blir liksom lite handikappad. Hoppas du får en härlig söndag och att du vaknade upp frisk!

2010-04-11  /  09:17:02  /  http://ambi.blogg.se/
Mamma Russin

hej hej..

usch, huvudvärk har vi här med.. och halsont igen..:( roligt med bytardagar, kramisar

2010-04-11  /  22:26:20  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback