Arbetsansökan

2010-04-22 22:13:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu har jag suttit en bra stund och skrivit en arbetsansökan. Är till ett jobb jag nog egentligen inte vill ha men samtidigt måste man ju prova på att söka lite. Och vem vet det kanske är jobbet jag vill ha! Ska strax skicka iväg den. Bra att ha en färdig ansökan som man kan använda för kommer nog bli en hel del jobbsökande framöver misstänker jag! Det är ju bara att ändra lite i ansökan beroende på vad man söker för något (är dock endast lärarjobb jag tänkt söka).

Hoppas ni tillbringar kvällen med att göra något roligare!



Glöm inte bort tävlingen här på min blogg.
Tävla här om en vara från www.pingpongbarnklader.se










Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Tråkigt att skriva arbetsansökan! Duktig du är :)

2010-04-23  /  08:05:18  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Anna

Jag hade en mall från början när jag sökte men har eftersom insett att det är så mycket jag vill ha olika i varje jobbansökan så skriver för det mesta nya brev från grunden. Det beror ju självklart på hur olika jobben är men jag har nog inte sökt så många jobb som är speciellt lika så det är enklast att börja om från början med brevet. Jag har iaf fått in snitsen så det går fortare för varje gång :) Lycka till med sökandet! Jag har också sökt jobb som jag egentligen inte vill ha och det är de som jag får komma på intervju på, haha.



Angående diskandet för hand så har jag redan ledsnat, haha. Däremot så tycker jag det är bättre egentligen för när diskamskinen går blir det ett berg på diskbänken men när man diskar för hand så försvinner allt direkt eftersom vi, eller jag snarare, hittills verkligen har diskat direkt när det är färdiganvänt. Det ser renare ut i köket :)

2010-04-26  /  06:49:49  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback