Shopping, fika och feber!

2009-09-29 21:28:49 ,   Allmänt/Vardagsliv
Rubriken får ses som en sammanfattning av eftermiddan och kvällen =)

Max och jag tog en promenad efter mellanmålet på eftermiddan. Blev lite Lindexshopping. Tre tröjor till Max (till priset av två) och mössa och vantar till mig. Tröjor var verkligen nödvändigt till honom då han endast har en långärmad tröja i strl 80 (den storleken han har nu. har ju mest använt t-shirts). Hittade bra tröjor i strl 86 som är lite för stora nu men som ändå sitter bra så slog till på dem. Mössan till mig själv är perfekt höst- och vårmössa. Bra för lite kyliga dagar som i dag men ändå inte för varm. Fanns vantar till också men det var tumvantar så jag slog till på ett par lila fingervantar istället vilket känns mer användbart.

Efter shoppingen gick vi hem till min farmor och ringde på dörren. Hon har varit i Kroatien i en vecka men hade kommit hem. Där fick vi fika. Min mormor var även där så var roligt att träffa båda. Marcus kom dit efter jobbet och vi tog sällskap hem.

Här hemma har det varit matlagning, lek, bad för Max och idol. Max har varit pigg men lite gnällig hela eftermiddagen och kvällen. Trodde inte han hade feber efter vaccinationen men när jag kände på honom efter badet så var han alldeles kokhet i pannan och termometern visade över 38 grader. Gav en alvedon så han får sova gott. Han har fått feber efter de andra vaccinationerna med så det var väntat.

Här kommer lite bilder på shoppingen och en nybadad Max som ska sova (vilket han nu gör):



(det är mest jag som syns på bilden och inte mössan men det är en sån där mössa som är lite stor som hänger ner lite därbak. Perfekt för mig som brukar ha tofs. Tröjan i mitten är röd och inte orange. Blev ett dåligt kort.)





Kommentarer
Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Å vilken sötnos.



Bobbycar tänkte vi också köpa, emn eftersom att dem fick såna vrålåk i doppresent känns det ju lite onödigt =)

Dem fyller ju samma syfte =)



Fin shopping btw. Hoppas du får en bra kväll.

2009-09-29  /  22:14:35  /  http://theans.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback