För ett år sen

2009-09-24 13:22:38 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
För ett år sen var det tre dagar till bf (och två dagar till Max föddes men det visste jag inte då).

För ett år sen åt jag tonfisk och pasta till lunch (eftersom jag var så matfixerad har jag noga dokumenterat i min gamla blogg vad jag åt varje dag).

På eftermiddagen var hemma hos C, min kompis. Vi var beräknade att föda samma dag. Vi låg i varsin soffa och pratade och sa att det ska bli spännande att se vem som föder först. Vi bestämde att skicka sms till den andra när det var på g. Ingen av oss trodde väl dock att hon skulle få ett sms av mig mindre än ett dygn senare angående detta.

Funderade på min blogg över hur magen skulle se ut efter förlossningen.

På kvällen firade vi min brors 19-årsdag. Jag fick massage av min moster vilket var skönt. I efterhand kan man ju fundera på om det var det som satte igång det hela.

Var trött på kvällen men tittade på inspelade tv-program innan jag la mig. Hade jättesvårt att sova och var uppe i flera omgångar..... (fortsättning följer imorgon...spännande va?!)



bilden till höger: Lilla J 1,5 år (nu 2,5 år) provar min brors skor på hans 19-årsfirande.




Kommentarer
Emma

Visst är det roligt att ha en blogg, så att man kan gå tillbaka i tiden och se precis vad man gjorde för ett år sedan =)

Förresten, lill-killen fyller ju år på lördag. Vilken klädstorlek behöver du till honom? Några speciella klädesplagg/färger?

2009-09-24  /  13:58:01  /  http://emmasrum.blogspot.com
emma - mamma till meja

Det är så mysigt att läsa det du skriver om förra året :)

2009-09-24  /  14:03:49  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback