Fällde en tår

2009-09-09 22:39:55 ,   Max
Max har under en period nattats i vår säng och sedan har vi lyft över honom till hans säng. Men nu har han blivit så otrygg i sin säng och vaknar lätt och skriker så vi har beslutat oss för att bryta det. Så idag har han fått somna i sin säng både på dagen och inför natten. Nu ikväll när han skulle lägga sig så låg han ner först men var sen lite ledsen och stod upp. Sen kikade han mellan spjälorna och blundande när jag lutade mitt ansikte mot hans. Sen tittade han mig djupt i ögonen och då fällde jag en tår. Han är ju så mysig! Kändes så hemskt att han var tvungen att vara där innanför spjälorna men till slut somnade han. Vill tillbaks till rutinerna vi hade för ca 1,5 månad sen då vi bara la honom i sängen, sa godnatt och gick ut. Och sen pratade han lite, ställde sig upp men somnade så småningom alldeles själv i rummet. Det slutade funka helt plötsligt en dag då han bara grät så fort vi la honom och det var då vi började lägga honom i vår säng.

Här kommer lite bilder från i eftermiddags då vi gick till lekparken och lekte i sanden, gungade och åkte rutschkana. Sen lekte Max lite på gräset här på gården också.





Kommentarer
Rebecca

Lilla sötnosen!

Det där med sömnen går så upp och ner. Vi har alltid lagt barnen i deras egna sängar och det har funkat bra att bara gå ut och stänga dörren men just nu vill Celine att man sitter där tills hon somnat. Det går väl i perioder som med allt annat.

med det gör så ont när de små är ledsna, oavsett anleding.

I morgon kanske det är bättre igen, det kan ju vända så fort



Kramar Rebecca

2009-09-09  /  23:00:32  /  http://www.cheeky.nu
Måsbarnet

Oj vad jag känner igen mig i er situation! Det har varit precis det samma med Albin. En period sov han gott i sin säng i sitt rum, men nu verkar han känna sig jätteotrygg där.



Hoppas vinden vänder snart ;) Kram!

2009-09-11  /  21:55:09  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback