Dans vid frukosten

2009-09-03 08:45:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi sitter och äter frukost och lyssnar på radio. Helt plötsligt mellan att han äter smörgåsbitar så börjar Max dansa. Han gungar med sin lilla kropp och ler stort mot mig. Underbart! Trots en natt med lite hackig sömn så var det ett bra sätt att visa Vi får en bra dag morsan!

Tycker synd om Marcus idag. Han hade svårt att somna inatt. Till slut la han sig i soffan. Tror han somnade runt 1 eller 2 och sen gick han upp 5 för han började jobba kl. 6. Usch! Kan dock erkänna att det var ganska skönt att gå och lägga sig igen efter att jag hade pratat lite med honom. I för sig fick Max för sig att vakna då men sen somnade han om och så sov vi till 7.30. Jag var väldigt trött då men gick upp med honom direkt för idag ska vi åka och bada på eftermiddan med C och dottern R & F med sonen Z så Max måste sova på förmiddan istället för efter lunchen (då ska vi bada). Blir trevligt! Efteråt ska vi åka hem hit och fika. Har kvar både hembakat bröd (mormor som bakat) och kladdkaka med grädde från symötet igår.

Det här ska bli en bra dag! Dessutom blir det myskväll med min stora prins ikväll då vi får låtsas att det är fredag för han ska iväg och spela både fredag- och lördagkväll denna vecka så vi får mysa ikväll istället. Mysa innebär att sitta tillsammans i soffan på kvällen och inte sitta vid varsin dator =) Ha ha datanördar!





Kommentarer
Josefine

Nä, det lär ju inte vara svininfluensan, och OM det är det så lär man inte dö av det. Det är typ 1 på 100 000 som dör. Blir man sjuk så blir man! Fast blä alltså, jag blir knäpp!

2009-09-03  /  08:53:22  /  http://josselyn.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback