Tandinfo, blod och bajs!

2009-10-05 17:14:44 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi har varit på föräldragrupp och det var en tandhygienist där och besökte. Hon pratade om hur viktigt det är att borsta tänderna på de små och sånt. Sen pratade hon även om att det är viktigt att kontakta tandläkaren om barnet ramlar och slår i tänderna. Ni kan ju gissa själva vad som hände när vi kom hem. Vi hade varit hemma mindre än en minut innan Max snubblar och slår i munnen i tvättkorgen så det börjar blöda. När han slagit i föll han dessutom rakt bakåt och slog huvudet i golvet. Han blev väldigt ledsen såklart! Slutade dock blöda ganska fort och såg då att han fått två märken i läppen av tänderna. Svårt att veta om man ska ringa tandläkaren eller inte. Tänderna verkar dock inte påverkats och det blödde ju från läppen. Rådfrågade även min mamma som också tyckte det kändes onödigt att ringa så vi hoppade över det. Nu är han som vanligt igen.

Max lekte för fullt när vi var på föräldragruppen. Helt plötsligt började det lukta väldigt mycket bajs och jag tänkte; vem sjutton är det som inte har koll på att barnet har bajsat. Kände inte igen doften så antog att det inte var Max. Till slut sa jag; vad det luktar! Och så tittade jag demonstrativt i Max blöja för jag tänkte att de andra också skulle kolla sina barn då. Gissa vem som hade bajsat? Max såklart =)




Kommentarer
Ida - Vi och hon ♥

hahahah :) hur kan man känna igen bajslukten undrar jag? ;)

2009-10-05  /  18:39:03  /  http://fixit.blogg.se/
Rebecca

Hahaha, typiskt!

Det där med blod från munnen tycker jag är så hemskt, det blöder ju så mycket. Både Celine och Savannah har slagit sig ganska illa i munnen, Celines tänder men de klarade sig och Savannahs tunga blev nästan helt avbiten rakt igenom. Aj i mammahjärtat!

skönt att det inte var Max tänder som tog stryk.

Kramar Rebecca

2009-10-05  /  20:02:35  /  http://www.cheeky.nu
Jenny

Hihi va söt liten bajshistoria:o)



Bra att tänderna höll också.



Kram!

2009-10-05  /  20:34:38  /  http://www.barnlangtan.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback