Jag fuskar

2009-10-13 21:57:02 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ikväll har jag gjort det igen.

Fuskat.

Jag vill vara en konsekvent mamma. Men det är inte alltid det går. Det handlar om Max nattningar. Tanken är att han ska somna i sin säng medan nån av oss sitter bredvid. Förut gick vi bara ut och så somnade han själv men sen ca 1,5 månad tillbaks så går inte det. Han gråter så fort vi lämnar rummet. Vanligtvis sitter jag där bredvid sängen. Jag önskar att jag skulle vara så konsekvent att jag skulle sitta där om det så skulle ta flera timmar. Men jag klarar det inte. Idag satt jag en halvtimme och sen la jag honom bredvid mig på vår säng. Då somnade han på några minuter. Det är ju så enkelt. Så enkelt att fuska.

Igårkväll kom Marcus hem från jobbet vid 18 och idag vid 20 (möten med jobbet) och imorgon kommer han hem mellan 17.30 och 18. Detta gör att jag är med Max utan avlastning hela dagarna. Det är mysigt men samtidigt ganska intensivt. Idag sov han dessutom bara 1 timma och 20 minuter på dagen. Så nu på kvällen är jag ganska trött. Och då gör man allt för att få vara själv en liten stund.

21.20 somnade han ikväll. Jag har duschat och sen har jag satt mig här och strax ska jag titta på Hells kitchen. Sen är det sovdags. Och imorn rullar allt på igen.....

Det känns nästan lite befogat att jag fuskade just ikväll.





Kommentarer
Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hallå.

Vad bra att hör att den fungerade för dig. Jag var sugen på den sist men av någon anledning glömde jag bort den där undre mina 42 h. Hahaha ;)

Nej, men vi får väl se hur det blir denna gång, jag vill känna att jag är medveten och klarar av att vara med hela förlossningen. Det är viktigast - med eller utan bedövning!



Jag vet hur det där är att ha barn hela dagen, jesper kommer ju oftast hem när barnen somnat (18.30-19.00) så det blir långa dagar.

Men då har ju jag lyxet att han tar morgonen. Jga behöver ju inte gå upp föräns 09.00 fast barnen vaknar vid 07.30 tiden.



Hoppas du får en trevlig kväll nu framför tv:n.

Kram på dig

2009-10-13  /  22:06:18  /  http://theans.blogg.se/
Emma Viklund

Tack så mycket för förklaringen!! :D Sparas bilderna på själva sidan eller i datorn? :) Får kika lite mer där inne på den sidan, det såg kul ut! :)

2009-10-13  /  22:22:24  /  http://mammatillviggo.blogg.se/
Katja

Jag förstår ditt fusk fullt ut! Klart att man får fuska ibland :) Kram

2009-10-13  /  22:57:16  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com
Sara

Låter som att du har fullt upp. Hoppas du finner lite egentid med, det är viktigt.

:o)

2009-10-14  /  09:12:22  /  http://blogg.aftonbladet.se/ensamblirstark
Måsbarnet

You´re not alone!! ;) Känns skönt att läsa att det inte bara är här hos oss som det där problemet finns. Albin har också jättesvårt för att somna i sitt rum nu och så fort jag lämnar hans rum ställer han sig upp och gråter...



... och trött som man är är det svårt att orka vara konsekvent. Så oftast ger jag honom den tryggheten (?) han behöver och somnar bredvid honom i dubbelsängen.

2009-10-17  /  00:16:11  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback