Ovanligt

2009-11-24 16:51:59 ,   Allmänt/Vardagsliv
Är så lugnt här hemma. Ovanligt!

Max och jag har varit ute på eftermiddan. Både lekt och promenerat med vagnen. Men sen blev det mörkt så då gick vi in. Jag har diskat och plockat undan. Då blir Marcus glad av att möta en tom diskbänk när han kommer hem =).

Sitter här med en kopp te och Max står bredvid mig och kikar ut på bilar genom fönstret. Skönt med en lugn stund innan det är dags att sätta igång med maten.




Jag funderar på att åka till IKEA imorneftermiddag. Var flera månader sen jag var där och skulle vara så mysigt att kika på julsakerna och dessutom behöver vi en ny lampa i vardagsrummet. Men då är det detta igen om man ska ta med Max i dessa svininfluensatider (antingen måste jag ta med honom eller så kan jag inte åka). Är det fler än jag som försöker att undvika folksamlingar?

Fick en kommentar av Malin att det borde vara säkrare att ta med barnen till affären än till öppna förskolan i alla fall. Och det borde det ju vara och eftersom jag åker till öppna förskolan en gång i veckan (vilket jag har ångest för varje gång eftersom jag är rädd för att han ska bli smittad men samtidigt måste han ju få träffa barn) så borde jag ju kunna motivera för mig själv att det är säkrare att ta med honom till affären. Så det blir nog IKEA imorn. Han sitter ju ändå bara i vagnen. Dessutom är han ju vaccinerad men det har ju bara gått en vecka så vet inte om han har fått så mycket skydd ännu. Denna pandemi stör mig.




Kommentarer
Therese F

Vad roligt med Ikea =) Du vågar nog ta med Max , jag tror jag hört att det tar en vecka innan man har skydd av vaccinet.

2009-11-24  /  17:11:03 
Malin

Nu var det jag igen:) Tror inte att det är nån fara att åka till ikea. Jag hatar oxå denna jäkla svininfluensa!!

2009-11-24  /  19:34:46 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback