Mer feber men piggare....

2009-11-04 15:25:14 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tack för era kommentarer! Efter att ha legat i sängen hela dagen och småsovit till program på playkanalerna på internet har jag nu förflyttat mig till soffan.

Jag trodde liksom att febern skulle gå över så här framåt eftermiddan men den är högre nu. När jag haft feber de senaste gångerna har jag mått pyton när tempen stigit över 38 grader men nu har jag 38,4 och mår inte illa eller har ont i magen. Ytterligare ett tecken på att jag just nu är inne i en riktigt bra period. Efter 2,5 års magproblem känner jag mig som mig själv igen. Hoppas på att detta håller i sig. Har haft veckor (de är dock lätta att räkna) förut med då jag mått bra men sen har allt kommit tillbaks igen. Men gäller att hålla hoppet uppe.

Jag svettas som en gris och fryser som en isbit om vartannat men försöker vara positiv ändå =). Saknar mina pojkar....

Bara för att jag är så uttråkad och det går skit på teven just nu och jag inte har några fler playprogram jag vill se så bjuder jag på en bild av mig själv. Får gå till historien som bild på "dageneftersvininfluensavaccinsprutan".



Min utsikt just nu:



Syns nog inte på bilden men det snöar ute. Mysigt!




Kommentarer
Anna

Jag blir så glad av att läsa detta. Alltså inte att du har feber men att du känner dig bra i magen. Jag vet hur rent ut sagt jävligt det kan vara med magproblem och hur pass mkt livskvalitén sjunker. Jag hoppas verkligen att du får fortsätta må lika bra!

2009-11-06  /  06:50:04  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback