Ensam mamma söker

2009-11-08 23:16:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
Å nu har vi sett finalen av Ensam mamma söker. Marcus och jag satt hand i hand under en filt med världens leenden på läpparna under hela programmet. Var ju så fint =) Tråkigt dock att inte Madde hittade Mr Right!

Man blir ju alldeles kär av det programmet. Och jag inser vad lyckligt lottad jag är som hittat min stora kärlek. Min stora kärlek som nu ligger och sover för han jobbar 6.45-18 imorn. Bläää tycker jag och Max. Så tråkigt att behöva säga: vi ses imornkväll. Känns så långt borta.

Ja o så va den helgen förbi *suck*.

Lägger in en bröllopsbild eftersom jag är lite extra kär idag =)






Blev ett lite bladdrigt inlägg...men vad gör det! Det kom ju från hjärtat i alla fall =) Godnatt på er!




Kommentarer
Jennie & Grodan

Sv fr familjebloggarna:

Du kollar blogovin först & jag är alldeles ny på det, så jag kollar det sist jag :)



Du får ursäkta men nu läste jag inte ditt inlägg. MEN det beror på överskriften ;) Felicia är inne i en extremt jobbig fas så vi får böka med henne på kvällarna, därav fick jag slå av "ensam mamma söker" och vet inte vem dom väljer :)



2009-11-09  /  08:37:21  /  http://jenniesvensson.blogg.se/
Måsbarnet

Hihim känner precis som dig! det är ju världens bästa program nästan :) Tycker att Lasse och Ulrika passar SÅ bra ihop. Hoppas Ulrika vill ha barn med honom så att han får sitt lilla kärleksbarn. Det finaste avsnittet var ju när Lasse fick tårar i ögonen när de pratade om barn.

2009-11-09  /  21:20:24  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Måsbarnet

Hihi känner precis som dig! det är ju världens bästa program nästan :) Tycker att Lasse och Ulrika passar SÅ bra ihop. Hoppas Ulrika vill ha barn med honom så att han får sitt lilla kärleksbarn. Det finaste avsnittet var ju när Lasse fick tårar i ögonen när de pratade om barn.

2009-11-09  /  21:20:55  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback