Dofter

2009-11-30 22:51:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har så svårt för vissa dofter. Sådana som får jobbiga minnen att väckas till liv.

Det finns två dofter som jag särskilt förknippar med graviditetsillamående och det är Yes diskmedel citron och Listerine munskölj.

För några veckor sen när jag kom hem till mina svärföräldrar så luktade det YES diskmedel citron. Det nästan vände sig i magen. När jag var gravid så kunde jag inte gå ut i köket pga det och vi köpte såklart ett annat diskmedel som gick bättre men den där otäcka citrondoften väcker hemska minnen. Nu har mina svärföräldrar köpt ett YES original som de ställer fram när jag är där... hi hi....

Marcus har köpt hem Listerine munskölj igen och det liksom vände sig i magen när jag kysste honom godnatt nu kväll. BLÄÄÄ!! Han använde det varenda kväll i början av min graviditet och nu förknippade jag det med illamående.

Usch nu ska jag glömma dessa otäcka dofter för annars kan jag nog inte sova i natt.... Men det är ganska coolt att man har sånt doftminne.




Kommentarer
Mamma Russin

men stackare.. byt ut munvattnet.. :) annars får han bli okysst mannen din, haha,.



jag har med svårt för vissa dofter... gubbens en parfym kan jag inte med längre, den använde han som mest när jag väntade stina.. :(



2009-12-01  /  19:33:46  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback