Njurröntgen

2009-03-12 21:54:57 ,   Allmänt/Vardagsliv
Japp idag har Max varit på njurröntgen för att titta så att inte hans njurar blev skadade av den urinvägsinfektion (som blir till njurbäckeninflammation hos bebisar) han hade när han var 5-6 veckor. Han fick ju bedövningssalva där de skulle sätta infarten så han satt bara och titta när de stack honom för han kände inget. Det var ett rejält blodkärl de hittade för oj vad blod det kom =) Tur att han inte är lik mig för jag får alltid göra allt sånt på ovansidan av handen för har inga bra kärl i armvecken.

I infarten sprutade de in isotoper och sedan fick vi vänta tre timmar. Då åt vi lunch på stan och gick och shoppade lite (vad visar jag imorn). Eftersom Max skulle ligga still på röntgen då de skulle filma njurarna så höll vi honom vaken när vi var på stan. Han var jättetrött och somnade så fort vi la eller satte honom i vagnen så fick bära honom (inte hela tiden men mot slutet). Sen gick vi tillbaks till sjukhuset, gav honom mat och bytte blöja och sen skulle han somna....tänkte vi! Men då var han helt plötsligt jättepigg. Men han var vaken under röntgen. Det tog bara 5 minuter. Han var riktigt trött och gnuggade sig i ögonen och lekte med Marcus och mina händer men han låg still. Han började bli otålig precis när det var klart.

Vi åkte 9.30 imorse och kom hem vid 15. Då somnade jag! (Max somnade redan i bilen hem)

Ja det var vår dag =) Det tar på krafterna att vara iväg så där och allt måste funka. Max var väldigt duktig och charmade alla sköterskor med sitt underbara leende. Resultatet av röntgen får vi vänta lite på.




Kommentarer
Katja

Skönt att det gick bra idag, hoppas att resultatet är bra också men det är det säkert!!



Natti :)

2009-03-12  /  23:34:52  /  http://lillagrodden.wordpress.com/
emma

vilken duktig kille ni har :)

2009-03-13  /  07:27:51  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Patricia

Skönt att det gick bra. Låter som ni hade en riktig jobbig dag, så vila nu =)

2009-03-13  /  08:09:36  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback