Jag bakar!
2009-03-18 18:06:37
,
Mat och annat gott
Kladdkaka:
2 ägg
3 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
100 g smält margarin
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 krm salt
150-175 grader. 30-40 minuter (jag har den dock bara inne i ca 20-25 minuter och har på 150 grader. Vår ugn måste vara väldigt varm. Där jag bodde förut hade jag den inne i 35 minuter och 175 grader. Den ska vara lite kladdig i mitten när man tar ut den från ugnen för annars blir den torr)
Vi åt med grädde till =) (vet att det ser ut som bajs på bilden men gott var det)
Kladdkaka:
2 ägg
3 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
100 g smält margarin
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 krm salt
150-175 grader. 30-40 minuter (jag har den dock bara inne i ca 20-25 minuter och har på 150 grader. Vår ugn måste vara väldigt varm. Där jag bodde förut hade jag den inne i 35 minuter och 175 grader. Den ska vara lite kladdig i mitten när man tar ut den från ugnen för annars blir den torr)
Vi åt med grädde till =) (vet att det ser ut som bajs på bilden men gott var det)
Kommentarer
Caroline
Åh.. Avundsjuk jag blir!
Anonym
hmm det kanske är det jag ska baka till mammaträffen nästa vecka. blir rätt gott gluten och mjölkfritt också :)
Ingela
Exakt det receptet brukar jag också använda! Det blir ju så gott!! :)
Trackback