Jag bakar!

2009-03-18 18:06:37 ,   Mat och annat gott


Kladdkaka:

2 ägg
3 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
100 g smält margarin
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 krm salt

150-175 grader. 30-40 minuter (jag har den dock bara inne i ca 20-25 minuter och har på 150 grader. Vår ugn måste vara väldigt varm. Där jag bodde förut hade jag den inne i 35 minuter och 175 grader. Den ska vara lite kladdig i mitten när man tar ut den från ugnen för annars blir den torr)




Vi åt med grädde till =) (vet att det ser ut som bajs på bilden men gott var det)




Kommentarer
Caroline

Åh.. Avundsjuk jag blir!

2009-03-18  /  18:48:26  /  http://nindo.blogg.se/
Anonym

hmm det kanske är det jag ska baka till mammaträffen nästa vecka. blir rätt gott gluten och mjölkfritt också :)

2009-03-18  /  19:36:53 
Ingela

Exakt det receptet brukar jag också använda! Det blir ju så gott!! :)

2009-03-18  /  22:07:07  /  http://mammabloggen.com/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback