På benen

2009-06-16 09:56:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilken skillnad! Idag känner jag mig mycket friskare i kroppen (förutom halsen och näsan). Är precis som vanligt annars. Jag orkar till och med stå upp längre stunder, lyfta Max utan att det ska kännas som armarna helt plötsligt ska tappa honom. Härligt!

Idag jobbar Marcus igen. Max och jag sov till 8.30 men det var väldigt välbehövligt för jag somnade inte förrän 1.30 inatt. La mig 23.30 men varje gång jag var nära att somna så vaknade Max och grät. Till slut gick det inte att trösta honom så fick gå upp en stund och sitta i soffan och vagga honom i famnen. Gav till slut lite ersättning i flaskan för att han skulle lugna ner sig och efter det la jag bara ner honom i hans säng och stoppade om honom ordentligt så somnade han och sov till 7 då han fick ligga bredvid mig. Han kanske drömde eller hade magknip. Vet inte riktigt!

Idag har vi inget planerat förutom att vi ska iväg på en grej om ca 1 timme. Solen skiner ute och fortsätter den att göra det kanske vi åker och sätter oss i mammas och pappas trädgård på eftermiddan.




Kommentarer
Rebecca

Skönt att då mår bättre!

Jag har gått och fått grymt ont i halsen, feber och en kropp som är så öm och inte orkar någonting. Typiskt nu så nära midsommar!

Cityakuten- De gamla godingarna Kerry och hmm kommer inte ihåg vad hon heter, kom och hälsade på. Carter har av sitt arv byggt en klinik för HIV/AIDS sjuka där allt finns till hands, tandläkare mm. De nya läkarstuderande går rundvandring och i denna grupp fanns Marks dotter (han som dog). Hmm ja det hände så mycket att jag knappt kommer ihåg, men kanske det går en repris på programmet som du kan se.

Ha en härlig dag!

Kramar

2009-06-16  /  10:29:06  /  http://cheeky.webblogg.se/cheeky
emma - mamma till meja

vad skönt att du mår bättre igen :)

2009-06-16  /  10:42:15  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Härligt att du är på benen igen :) Aldrig kul att må dåligt!

2009-06-16  /  10:44:38  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback