Hemma från Gotland

2009-07-27 22:13:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja nu är jag hemma från en vecka på Gotland. Vi har haft det riktigt bra och inte drabbats av färjeolyckan något som tur är. När det skedde var vi ju redan där och vår färja hem idag var inte inställd eller försenad. Men fruktansvärt jobbigt för alla som drabbats. Anledningen till att det blev just Gotland som semester för oss var ju att vi skulle på bröllop och dagen innan bröllopet, alltså i fredags, ställdes färjan in som vigselförrättaren och den ena värden skulle med. Och flera av gästerna blev försenade men allt ordnade sig och alla var där när det var dags för bröllop.

Vi har sett en hel del på Gotland och bilder kommer under de kommande dagarna. Har bland annat besökt Visby, Fårö och östra Gotland. Vi bodde på västra sidan strax söder om Visby. Mina föräldrar var med på resan och vi har bott med dem. Väldigt skönt eftersom man då fått lite avlastning med Max och de var även barnvakt under bröllopsfesten (vigseln var de med på).

Åkte ifrån vårt "hem" på Gotland vid 10 i förmiddags och var hemma i lägenheten strax efter 19 så det har varit en lång dag. Men nu sover Max och allt är uppackat. Allt har gått otroligt bra med Max. Vi har totalt åkt 150 mil på en vecka och han har inte gråtit en enda gång. Helt otroligt! Tror i alla fall han tyckte det var skönt att komma hem.

Nu väntar en dusch men bjuder på en liten familjebild från bröllopet vi var på. (Vigseln var på en strand)



Jag har över 500 inlägg att läsa på bloglovin så hoppas att ni förstår att jag markerar alla som lästa innan jag läst dem för hinner nog inte ikapp =) Glad att ni inte verkar ha glömt mig, har fått tre nya prenumeranter på bloglovin den senaste veckan.




Kommentarer
Linda

Åh vad fina ni är! Verkarsom ni haft en härlig vecka, tur att ni inte drababdes av färjeolyckan!

Kraam

2009-07-27  /  22:46:30  /  http://familyspace.blogg.se/
Pappapoet

Vilken tur att ni inte drabbades av den där olyckan :D

2009-07-28  /  08:16:15  /  http://pappapoet.blogg.se/
Josefine

Välkommen hem! Ni verkar ha haft en toppenvecka. Fin bild på er på stranden.

2009-07-28  /  08:25:08  /  http://josselyn.blogg.se/
emma - mamma till meja

Härlig bild på hela familjen :)

2009-07-28  /  08:40:18  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback