Vaccin mot hypokondri?

2009-01-16 16:56:05 ,   Allmänt/Vardagsliv
Någon som kanske kan ordna ett sådant?

Har ju tidigare skrivit att jag är livrädd för magsjuka. Och i onsdags då Marcus arbetskompis fått magsjuka på natten och Marcus hade ont i magen så åkte ju jag och Max till mina svärföräldrar och var där hela dagen och på natten sov vi hos mina föräldrar. Allt detta för att slippa bli smittade om det var så att Marcus fått magsjuka. Nu ska ni dock få höra på ödets ironi! Gissa vem som blev magsjuk natten till torsdag? Jo Marcus pappa. Vi som spenderat hela eftermiddagen och en del av kvällen där. Gissa vem som fick feber natten till torsdag? Jo min lillebror hemma hos mamma och pappa där vi sov.

Efter att fått höra igår om att Marcus pappa blivit sjuk så har jag gått på nålar och varit helt säker på att jag och Max skulle bli sjuka. Men nu har det snart gått 48 timmar* sedan vi träffade Marcus pappa och vi håller oss friska så nu börjar jag slappna av och inser att vi kommer nog klara oss.

I framtiden ska jag hålla mig hemma, är nog säkrast så!

*har läst att inkubationstiden för kräksjuka är 12-48 timmar




Kommentarer
SoffiZ- Oliwers mamma-Tävling i bloggen

Söt liten pojke du har=) Kramkram

2009-01-16  /  17:30:15  /  http://soffiz.blogg.se/
carro

Åh, nu hoppas jag bara att Tilde sover eller iallafall är lugn och glad så jag får titta på hela... Nu får jag dåligt samvete för att jag önskar det, haha!

Hade bra ni med :)

2009-01-16  /  19:39:25  /  http://nindo.blogg.se/
malin, "lilla m"

ja kräksjukan vill man ju slippa... tar i trä att jag slipper flunsan nu som skruttan fått:/ men vänninan vars tös skruttan lekte m i onsdags insjuknade idag (hon som har lilla cornelia) så man vet ju aldrig..



kram kram o hoppas ni får en frisk o trevlig helg!

2009-01-16  /  19:47:54  /  http://blogg.aftonbladet.se/22531
Katja

Usch ja, kräksjukan är INGET man vill ha. Jag har peppar peppar klarat mig från det i många många många år och jag hoppas att det fortsätter så. Blää för att må illa och kräkas.



Nappförvaringsburken kostade 129kr och locket 60kr de såldes nämligen utan lock.



Ha en mysig kväll framför tv:n :)

2009-01-16  /  21:02:36  /  http://lillagrodden.wordpress.com/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback