Tigertofflor

2009-01-20 23:09:42 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max har ett par söta tigertofflor som jag tänker visa er, men först ska jag skriva lite om dagen.

Babysim: Andra gången vi var på babysim idag och det gick kanon. Max log dock mer förra gången. Denna gång tittade han mest och helst på alla andra förutom mig. Det är som att han tänker: "det fattar du väl mamma att jag inte kan titta på dig hela tiden när det finns massa bebisar och andra mammor här!". Han är väldigt duktig och var inte ledsen alls och det går kanon att duscha med honom också! Nästa gång ska vi få lära oss dyk. Jag vet faktiskt inte om jag kommer att våga doppa honom under vatten. Det är ju frivilligt så får se. Idag fick vi doppa våra huvuden under vattnet och sen komma upp och säga tittut och det tyckte han var roligt när jag gjorde.

Gröt/Mat: Han har provat majsgröt för andra gången nu ikväll. Han åt 4 skedar och kväljde efteråt. Men det kom inte upp något. Han åt jättedålig med ersättning i början av dagen. Sammanlagt 250 ml på 9 timmar. Det är inte särskilt mycket!! Men nu ikväll har han ätit jätteduktigt och är förhoppningsvis fulladdad med mat och vill sova länge. Önsketänkande från mig.

Dagens 2 störningsmoment: Var på apoteket efter babysimmet och skulle hämta ut mina mediciner för magen. Läkaren skulle skicka recepten igår efter att vi pratat vid 11, men kl. 13 idag hade de fortfarande inte kommit till apoteket. Jag höll på att få panik för har haft några tabletter här hemma som jag ätit de senaste dagarna och har då mått mycket bättre men de var slut. Köpte de andra tabletterna receptfritt eftersom de även finns som det och de kostar bara 30:- för 30 st.  Fick som tur var en telefontid till vårdcentralen och sköterskan jag pratade med skulle påminna läkaren. Åkte till apoteket igen vid 17 och då fanns receptet inne. Dagens andra störningsmoment var att läkaren bara skrivit ut ett uttag. Suck och åter suck! Ja ja, får ringa igen när de är slut. Antar dock att det är dags för gastroskopi då för det pratade hon om i telefon igår och vi pratade även om det innan jag blev gravid.

Dagens smarta idé: Jag har fått för mig att jag kanske är lite känslig mot gluten eftersom jag blir så konstig i magen. Har gjort test för glutenallergi och laktosintolerans för 1,5 år sen men det visade att jag inte är allergisk men jag kan ju vara överkänslig. Har därför köpt glutenfria tekakor och äter en nu. Dyrt var det men förhoppningsvis är det värt det.

Så ja, nu ska ni få se tofflorna




Kommentarer
daniella

Hoppas att det löser sig med Max' mat!!



Såna tofflor är så gosiga :) Nike har ett par katter.

2009-01-21  /  12:36:12  /  http://metrobloggen.se/daniellahelena
kimmsa

Åh, såna där fina tofflor har Maksim också. Han fick de i present av ett par vänner till mig när han föddes. Tyvärr växte han ur dem på två veckor...

2009-01-21  /  13:05:59 
emma

man kan ju ha problem med gluten trots att allergitester inte visar något. mina tarmar klarar inte mjölk, och bara mindre mängder gluten trots att tester visar att jag tål det...

2009-01-21  /  13:34:52  /  http://blogg.aftonbladet.se/22899/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback