Snart natt...

2009-01-26 23:02:24 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tiden går så fort på kvällarna! Skulle vilja ha lite mer egentid faktiskt. Men är väldigt glad för de 1-2 timmarna jag får varje kväll när både maken och sonen sover.

Har nu plöjt igenom bloggskörden på bloglovin och ska strax titta färdigt på "Sex and the city - the movie" och käka mina glutenfria smörgåsar. Sen blir det sova. Före midnatt hoppas jag men tror inte det =)

Imorgon är det babysim, besök av min kompis C och dottern R (de är med på babysimmet och ska följa med oss hem efteråt) och sen när Marcus kommer hem från jobbet ska jag till frissan. Det var fem månader sen jag klippte håret så det är verkligen dags nu.

So long!




Kommentarer
Nellie

Jag är glutenallergiker och kan rekommendera dig att ta kontakt med en läkare och göra rätt tester innan du byter ut mat. Man ska äta glutenkost då de gör testerna, annars blir inte resultaten bra. Först tog de ett blodprov på mig för att se om jag hade antikroppar mot gluten (det hade jag, men även om man inte har det ska man göra test nr 2) sedan gjorde de en gastroskopi och såg då tydligt att min tarm var förstörd. Så då slutade jag med gluten, pratade med en dietist och nu mår jag toppen...Hör gärna av dig om du har frågor

2009-01-27  /  09:58:50  /  http://metrobloggen.se/dagfordag
Sara

Tack för dina råd och tips! Ska kolla upp det! =)

2009-01-27  /  15:10:06  /  http://sarasrum.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback