Jag kan andas lugnt!

2009-01-08 10:10:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Skrev ju för några dagar sen ett inlägg om soffan vi ska köpa. Var då orolig att den inte skulle finnas kvar på Ikea för det stod på deras hemsida att den inte var tillgänglig men idag verkar det finnas flera på lager så behöver nog inte oroa mig för det. Vi ska dock inte köpa nu utan om några veckor. Marcus måste bli klar med plugget först så vi har tid att fixa lite här hemma. Att plugga på heltid och att jobba heltid går inte riktigt ihop med att fixa något annat. Idag fick han ta ledigt från jobbet utan lön för att kunna vara på universitetet.

Idag ska jag frosta av frysen men hade hoppats på fler minusgrader än 3! Men det borde väl gå att lägga ut varorna på balkongen ändå? Lägger dem i påsar och de kyler ju ner varandra. Nu väntar jag bara på ett samtal innan jag ska sätta igång. (uppdaterat 11:25 Det blir bara mildare och mildare ute så jag frostar av den då istället då det ska bli kallare enligt prognosen)

Förresten så ville Max ha mat kl. 4 inatt *suck*, men han somnade om väldigt fort efteråt så det störde inte nattsömnen så mycket.




Kommentarer
Katja

Tack :)



Så kul med ny soffa! Det är vi i stort behov av också. Kul med lite nytt i hemmet. Förstår att det måste vara fullt upp för din man om han pluggar OCH jobbar 100% samtidigt. Starkt jobbat.



Ha en fin torsdag ;)

2009-01-08  /  11:18:09  /  http://lillagrodden.wordpress.com/
Anna

Usch, skulle aldrig klara av att jobba och plugga heltid. Jag ska plugga 100% i vår (distans) och vara hemma med Alexander, vet inte om jag klarar av det men det visar sig.



Skönt att soffan fanns iaf :) Vad gäller avfrostning av frysen brukar jag alltid lägga alla varor tillsammans i papperspåsar eller kartonger inomhus så tinar de knappt upp alls.

2009-01-08  /  11:52:08  /  http://ambi.blogg.se/
carro

Gud vad jobbigt att du känner så ibland! Man är ju bara smart om man tar smärtlindring. Varför genomgå sån stark smärta när man inte behöver.... Ugh

2009-01-08  /  12:49:11  /  http://nindo.blogg.se/
Evamy - i väntan på bebisen!

Tack!

2009-01-08  /  14:23:11  /  http://evamys.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback