Inte igen....

2009-01-17 06:18:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Var uppe och gav Max mat vid 3.30 och när jag lagt honom började jag känna mig konstig. Fick frossa och var alldeles varm och kall samtidigt och kände mig tom i magen. Satte mig i soffan och åt en banan men det blev bara värre. Väckte Marcus som stannade uppe med mig. Kände mig helt sjuk. Varm i hela kroppen, svimfärdig och smått illamående. Nu har det dock gått över och jag konstaterar att de här konstiga "attackerna" jag hade innan graviditeten är tillbaks. Vet inte om det har med magkatarren att göra. Nu har jag halsbränna och är lite hungrig så ska äta lite knäckebröd innan jag ska somna. Ligger på soffan och ska nog sova här.Tur jag har en telefontid med min läkare på måndag. Antar att jag får gå tillbaks till medicineringen mot mina magproblem som jag körde med innan jag blev gravid. Dessvärre innebär det att jag måste sluta amma helt eftersom det passerar över i modersmjölken. Men men....

Ångrar nu att jag hällde ut all gaviscon efter att jag fött Max. Hade behövt den nu.... =)

Marcus är i alla fall bäst =) Han är så snäll och har suttit uppe med mig. Vi har tittat på två avsnitt av Beverly Hills 90210 (säsong 5 på dvd). Jag låg under ett täcke med en kall handduk på pannan och vetekudden mot magen.

Nej man kanske ska sova nu, det är redan morgon och jag har bara sovit 2,5 timme under natten. Ska käka upp min knäckemacka först.

Där fick jag för att jag var så glad i mitt senaste inlägg över att jag inte hade ont i magen




Kommentarer
Susanne A

Stackare som har besvär med magen. Tråkigt att höra att det kommit tillbaka. Men visst har du en underbar man som stannade uppe med dig.

2009-01-17  /  15:52:05  /  http://blogg.aftonbladet.se/14256
Anna

Mina magproblem gjorde också uppehåll under graviditeten men kom tillbaka rätt snabbt efter förlossningen.



Jag hoppas det blir bättre snart och annars att medicineringen hjälper bra. Inget vidare när magen inte fungerar som den ska.

2009-01-17  /  18:36:08  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback