Idag!

2009-01-29 22:26:11 ,   Allmänt/Vardagsliv

Idag har jag (för en gång skull) varit riktigt effektiv!

På dagen var jag och Max iväg några timmar och när vi kom hem fastnade jag inte i "sitta-vid-datorn-träsket" utan började plocka och greja i lägenheten. Det har jag sen hållt på med under dagen. Parallellt med att ta hand om Max såklart så har blivit en hel del städpauser. Men nu är det i alla fall ganska ordning i alla rum utom i katastrofrummet = arbetsrummet! I det rummet finns allt som inte får plats någon annanstans. Just nu är det ett riktigt skämsrum! "Det ser ut som ni ska flytta!" sa mormor och morfar som var här tidigare idag. Min mamma sa samma sak för en vecka sen. Men vi ska ta tag i det rummet.... men man kan ju inte göra allt på en gång!

Nu får jag i alla fall sitta ner efter att ha nattat Max och även pussat Marcus godnatt. Nästa sajt att besöka är bloglovin så jag ser vad ni andra bloggare har haft för er idag och sen ska jag titta på gårdagens avsnitt av top model som jag spelat in.

Imorn kommer två kompisar till mig på förmiddan och på kvällen blir det fredagsmys. Det kommer bli en bra dag =)





Kommentarer
Anna

Vad skönt att ha fått det städat hemma. Vi har också ett skämsrum med all skit som inte får plats någon annanstans. Vi säger jämt att vi ska städa upp där men det ser fortfarande ut som ett bombnedslag.

2009-01-29  /  22:56:34  /  http://ambi.blogg.se/
Katja

Ja det är verkligen svårt! Oj vad jag känner igen det där! fd. arbetsrummet, numera Tuvas rum/skötrum såg förjäkligt ut innan vi rensade upp, allt ja verkligen allt som inte hade någon bestämd plats hamnade där. Vi var liksom tvungna. Nu är vindsförådet överfyllt ;). Skönt att du fått lite gjort idag. Ska ta mig en sån dag imorgon...kanske.

2009-01-29  /  23:09:54  /  http://lillagrodden.wordpress.com/
Sara

Skönt att höra att man inte är ensam =)

2009-01-29  /  23:16:49  /  http://sarasrum.blogg.se/
Sara du vet

Jag har med ett rum där jag har allt som inte får plats någonstans. Jag kan heller inte slänga det, det kan ju vara bra att ha. Ibland blir jag trött på mig själv. haha

2009-01-30  /  15:55:51  /  http://www.mandasbutik.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback