Hur lång tid tar det?

2009-01-29 23:25:23 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ni som någon gång ammat och sedan slutat, hur lång tid tar det innan mjölken slutar att produceras?

Jag har ju bara ammat väldigt lite på slutet men nu är det över en vecka sedan jag ammade (har alltså inte ammat något sen dess) och exakt en vecka sedan jag pumpade lite (för att det spände för mycket) och jag är fortfarande öm och lite spänd i ena bröstet och det kommer ut mjölk om jag masserar det.

Hm.... nej nu SKA jag stänga av datorn!




Kommentarer
Monica

Jag vet inte om det egentligen beror på hur länge man ammar innan man slutar men för mig har det tagit cirka ett halvår innan det slutat komma nåt helt och hållet. Jag ammade den stora tills hon var 7 månader och den lilla slutade jag amma helt när hon var 3 år. host

2009-01-30  /  08:11:53  /  http://familjenmathiesen.se
Patricia

Vet faktiskt inte. Jag hade väldigt lite mjölk så när jag slutade behövde jag inte ens pumpa ut nåt. Det tog kanske ca4 dagar så va mjölken bort.

2009-01-30  /  08:47:30  /  http://tricias.blogg.se/
Patricia

Oj stackars. Elina fick kväljningar av potatis i början men nu är det bättre. Vi ger Nestles Milda havregröt utan smak. Det står på förpackningen att den är jättebra att ge som första gröt. Har hört att bebisar har blivit förstoppade av banangröten. Det är verkligen inte lätt detta med smakis. Jag vill testa så mycket. Jag borde fortsätta med potatis men tycker det är så roligt att ge henne gröt nu =)

2009-01-30  /  08:51:59  /  http://tricias.blogg.se/
Patricia

Nä men dom måste inte vara nakna =) Vi fick bestämma själva. Men jag tyckte det va mycket mysigare om hon va naken plus att hon älskar ju att vara det =)

2009-01-30  /  08:53:16  /  http://tricias.blogg.se/
Anna

Gäller det att man ska kontakta läkare när små barn har feber även om de har väldigt låg feber? Alexander har knappt haft en grad över det normala men det är ju ändå att det markerar att immunförsvaret är igång. Han är pigg och kry och idag är febern nere. Jag håller fortfarande koll så att den inte går upp igen men jag känner mig inte rädd för att det skulle vara annat än förkylning.



Jag hoppas du blir av med mjölken snart. Jag har hört att det ska ställa om sig fort men det är säkert individuellt som med det mesta.

2009-01-30  /  10:16:25  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback