Bye bye amning!

2009-01-10 23:22:33 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu dröjer det inte länge förrän jag slutar amma, tror jag! Det har jag i försig sagt i snart två månader men nu börjar det verkligen sina och jag orkar inte pumpa hela tiden för att hålla det i gång. Ibland suger han riktigt bra men inte tillräckligt ofta. Har dock mer i ena bröstet än i andra. Det andra pumpade jag ur nu efter att inte ha ammat på det på 12 timmar och det kom ut 30 ml. Inte så värst mycket!

Men men, jag håller väl på så länge det går. Nu känner jag mig i alla fall lugn angående att sluta. Förut ville jag verkligen att det skulle fungera men nu känner jag mig glad över att jag i princip har helammat i 1,5 månad och sedan delammat i snart 2,5 =)

Förresten så har jag ingen feber nu men känner mig fortfarande trött men det kan ju vara för att klockan närmar sig midnatt. Vet inte vad det var för konstig sjukdom jag fick men hoppas den inte återkommer!




Kommentarer
Tina

Hejsan.

Känn ingen stress för ammandet. Min mjölk tog slut tidigt och mina barn har varit kärnfriska.

2009-01-10  /  23:46:56  /  http://mollym.blogg.se/
Sara

Tina: skönt att höra =)

2009-01-10  /  23:48:58  /  http://sarasrum.blogg.se/
Anna

Är ju inte så mycket annat att göra om det sinar. Det är ju bra att hålla på så länge det går :)



Alexander och MAx klingar riktigt bra. Kusinen kan ju se det som att en eventuell framtida son får det namnet som en liten "hyllning" till honom. Mina föräldrar har döpt min ena bror till Erik efter vår morfar och min syster till KArin efter en kompis till dem som de umgås mkt med. Namn som betyder lite mer :)

2009-01-11  /  12:16:29  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback