Bada bebis!

2009-01-18 22:58:04 ,   Max
Idag har vi badat Max. Han är inte så förtjust att bada i baljan men det har gått jättebra när vi provat i badkar (har dessvärre inget här hemma) och i bassängen på babysimmet. Så vet inte riktigt som gör att han mest gråter när han får bada i baljan. Kanske är för trångt? Otäckt att vi sänker ner honom och inte är med i vattnet själva?

I alla fall så badar han bara ca 2 ggr i veckan och eftersom han var på babysim i tisdags så har det bara blivit ett badbaljebad denna vecka och det idag. Hur ofta badar era bebisar?

I vattnet använder jag Barnängens "Ren baby" och sedan ca två droppar babyolja. Gäller att man inte tar i för mycket olja för då blir hans hår helt flottigt. Efter badet är han alltid så len och go =) Vad använder ni för produkter när ni badar bebis/barn? Är lite nyfiken, det är därför jag frågar. Man fastnar ju lätt i sina egna rutiner.

Han lyckades dock ca två timmar efter badet att kissa ner sig. Och då menar jag inte nertill, utan upptill. Det vill säga bodyn, ansiktet och håret! Så det blev lite extra tvättning! Charmen med att ha pojkbebis....=)




Kommentarer
Anna

Skönt att ha examen klar. Jag önskar jag hade det med men jag kommer aldrig någonsin ångra Alexander. Det blir bara lite mer arbete att få examen klar nu.



Vi badar Alex ungefär en gång i veckan. Annars tvättar jag av hudvecken med jämna mellanrum för att det lätt samlas skit där. I badet använder vi bara babyolja. Han blir ren och len och fin :)

2009-01-18  /  23:22:09  /  http://ambi.blogg.se/
Sara

Anna: Ja bebis är ju alltid värt allt annat =)



Jag brukar försöka tvätta Max händer varje dag för han har dem i munnen typ hela tiden =)

2009-01-18  /  23:25:34  /  http://sarasrum.blogg.se/
carro

Vi badar Tilde ungefär en gång i veckan, använder ett babyshampo som vi fick i väskan ifrån BB. Förut använder vi babyolja men fick lära oss på massagen att man ska använda vegetabiliska oljor och det är det inte i babyoljan...

Vecken och händerna tvättar vi varje dag, även bakom öronen för där hamnar det massa skit när hon spyr

2009-01-19  /  12:40:48  /  http://nindo.blogg.se/
emma

vi badar med meja nästan varannan dag eftersom hon tycker att det är så mysigt :)vi har babybad olja i vattnet, men nu hittade jag bebisbadskum som vi provade igår och hon tyckte det var supermysigt!

2009-01-19  /  14:14:20  /  http://blogg.aftonbladet.se/22899/
daniella

Vi badar 1-2 gånger i veckan beroende på vad som hänt ;) Sen har ju Nike en hel del hakor och veck som tvättas av varje dag, och händerna. Vi använder Natusan Top-to-toe wash och smärjer med babyolja efteråt :)

2009-01-19  /  14:22:49  /  http://metrobloggen.se/daniellahelena
Lisa

Oskar badar en gång i veckan. Har inget badkar men köppte en uppblåsbar pool (en sån man ska ha utomhus) den badar vi i hela familjen. Jätte smart tycker jag. För när vi tröttnar på den är det bara att släppa ut luften. Ps.vi har den inte i vardagsrummet utan har ganska stort badrumm.

2009-01-20  /  08:28:52 
Måsbarnet

Vi badar Albin ca en gång i veckan. Han luktar ju alltid gott ändå :) Om man bortser från hans fotsvett!! Hihi.



Använder olja i vattnet, och babyskum (tror det heter så. En liten pumpflaska som vi köpte på Apoteket, från ACO om jag inte minns fel.) som rengörning på kroppen.

2009-01-20  /  08:33:36  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback