Tuppen i hönsgården!

2009-02-04 23:37:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ikväll har jag haft symöte här! Kommer inte ihåg hur många vi var men kanske 10 kvinnor (oj va moget det lät, men jag är faktiskt yngst om man inte räknar med bebisarna och eftersom jag fyller 27 i år så räknas jag väl också som kvinna).

Max fick också vara med lite grann. Han var tuppen i hönsgården! Han var med Marcus största delen av kvällen i vårt sovrum men sen blev han så ledsen så då fick han vara med mig istället. Han har blivit lite mammig sen Marcus började jobba men det är väl inte så konstigt för vi umgås ju nästan all vår vakna tid och Marcus är ju bara hemma på kvällarna och helgerna.

Max har besvärats av magen i dag så vi har gett lite laktulos nu ikväll och strax innan han skulle lägga sig så kom det ut lite och efter det åt han bra. Innan dess så ville han inte äta och kräktes upp det han åt. Sen somnade han snabbt så hoppas nu på att han sover bra inatt för det skulle även jag behöva och framförallt Marcus som ska jobba många timmar imorgon och sen bort på en grej på kvällen.

Var mycket jag planerat att göra ikväll på denna "egentid". Skriva färdigt ett protokoll, titta på inspelade "Unga mödrar" och inspelade "Top model" men det blir bara datorn för jag är för trött!
Natti natti!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback