Skönt att ta det lugnt

2009-02-25 09:40:48 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag vill inte ha för mycket planerat på en vecka för då blir jag alldeles stressad och märker att Max inte mår bra av det heller. Runt jul var det väldigt mycket och vi var typ aldrig hemma. Varje gång han somnade i bilen eller i vagnen så vaknade han upp någon annanstans. Man märkte på honom att det var jobbigt för han var väldigt gnällig och började ju krångla med maten strax efter det.

Nu försöker jag att inte ha så mycket saker utan prioriterar att vi ska ha det mysigt han och jag på dagarna. Vi har ju i alla fall babysim en gång i veckan och sen blir det ju alltid lite fler saker. Denna vecka och de kommande två veckorna är det en del läkarbesök och sånt som gör att jag inte orkar med så mycket annat. Men det får vara så. Sen blir det ju bättre.

Idag är det tandläkaren för min del *suck*! Var två år sen sist och jag skötte verkligen inte mina tänder under graviditeten så det lär inte bli något roligt besök idag.

Marcus slutar jobba redan 13 idag! Skönt att han kommer hem tidigt för igår kom han 19.20!




Kommentarer
emma

usch, jag har tandläkaren nästa vecka :( med tanke på hur mycket jag kräktes under graviditeten så blir det nog inget kul besök heller...

2009-02-25  /  10:06:44  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Magen har varit till och från, men oftast bra. Annars hade jag nog väntat lite. Men idag hade han problem med den :) På natten får han ersättning om han vaknar!

2009-02-25  /  10:12:14  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Katja

Försöker också ha några dagar i veckan utan planer så att det inte ska bli för mycket för Tuvis. En lugn dag ska vi ha imorgon :)

2009-02-25  /  15:58:19  /  http://lillagrodden.wordpress.com/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback