Fredagsmys

2009-02-20 23:03:37 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har blivit en dag med massa mys! På eftermiddagen var jag och Max ute och gick. Han sov gott i vagnen men vaknade så fort vi kom hem. Så efter en stund var han trött igen. Då sov han två timmar i min famn när jag låg i soffan och tittade på "Sex and the city - the movie" (femte gången jag ser den). Det var mysigt!

Ikväll har det blivit Let´s dance och godis. Max somnade vid 22!

Bad om lite frågor i ett tidigare inlägg idag och har fått några. Kommer besvara dem imorn för vill gärna att det kommer några fler! Så är det nåt du vill fråga är du välkommen att göra det =) Det går bra att göra i detta inlägg.




om ni undrar vad det är för konstigt på Max panna så är det min vattenstämpel =)




Kommentarer
Katja

Björn har ätit där för längesen och då var det bra hälsar han. Lilla Örebro (http://www.lillaorebro.se/) gillar jag annars skarpt :) så det stället rekomenderar jag. Efesos (http://www.efesos.se/) är också en favorit!

2009-02-21  /  00:22:38  /  http://lillagrodden.wordpress.com/
Patricia

Hhehe det gör inget =) Det är kul med frågor! Elina äter mild havregröt och hennes mage mår jättebra av det. Hon har aldrig blivit hård/lös av den. Däremot så blir hon jättehård av morot och majs. Men vi har börjat ge henne några skedar katrinplommon varannan dag. Då mår magen kanon =)

Hon sover i våran säng fram till ca 22-23 då hon ska äta sen så lägger vi henne i sin säng och där sover hon tills på morgonen. Vi lägger oss aldrig så tidigt så då gör det inget att hon ligger där en stund =)

2009-02-21  /  08:40:25  /  http://tricias.blogg.se/
Patricia

Men visst är det kul att fixa iordning sig lite, att känna sig lite extra fin. va mysigt att gå ut och äta, usch vi har inte gjort något " ensamma" sen Elina föddes. Kanske det är dags snart! Ha det så mysigt ikväll!

2009-02-21  /  08:43:16  /  http://tricias.blogg.se/
Patricia

Ja alla borde skaffa bloglovin. Har massa kompisar som läser bloggen men inte har bloglovin, så man vet ju inte riktigt hur många det är som läser =(

2009-02-21  /  08:46:22  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback