En sak har jag lärt mig...

2009-02-04 13:09:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
...man ska aldrig säga "så här ska jag göra", "så här ska jag inte göra" innan och när man blivit förälder för man verkar ändra på sina principer hela tiden i allafall!

Jag hade bestämt mig för att inte ge Max någon fruktpuré förrän han är fem månader eftersom jag inte vill att han bara vill äta det som är sött. Men inatt har han vaknat och skrikit ett flertal tillfällen och verkat ha haft jätteont i magen så idag har jag gett lite katrinplommonpuré (Max välbefinnande är ju viktigare än mina principer). Funderar på om det är banangröten som gör honom trög i magen? Han bajsade innan han la sig igår men inatt när han med vår hjälp (tryck på magen och febertermometer) lyckades få ut lite till var det hårdare än vanligt (Förlåt för detaljerna, man pratar bara bajs och sömn som förälder - självklart något som jag heller "aldrig skulle göra"). Han verkar i alla fall må bättre nu och katrinplommonpurén tyckte han om. Ska hålla upp med gröten ett tag och bara ge grönsakspuré och i slutet av måltiden ge lite katrinplommonspuré.

På grund av dålig sömn inatt har starten av dagen varit lite seg. Vi myser mest! Max är lite snorig men det har han varit i några dagar nu så det går nog över snart. Om det inte blir som hans förra förkylning som varade i 5 veckor *suck*.

Strax ska jag äta sushi till lunch! Det förtjänar jag efter denna natt =)





Kommentarer
carro - bloggar om dottern tilde

Jag har också massa principer, men jag vågar aldrig berätta de för någon för då får jag skämmas när jag bryter dom...

Men nog tycker jag att din anledning att bryta din princip var giltig. Eller hur man ska säga!

2009-02-04  /  20:11:18  /  http://nindo.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback