Alltid

2009-02-03 13:12:33 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det enda vi har planerat som är varje vecka är babysim på tisdagar 11.15. Och det är ALLTID stress när vi ska iväg dit. Max är oftast trött och hungrig. Imorse vaknade han 8.30 och verkade hungrig men ville bara äta lite från flaskan. Satt och matade honom med banangröt i en halvtimme och det åt han (dock sakta) så då visste jag iaf att han hade fått i sig lite. Sen så verkade han trött vid 9.30. Perfekt, tänkte jag! Jag la honom. Han somnade nästan men blev sen otålig. Jag tog upp honom. Jag la honom.... och så fortsatte vi. Klockan 10.25 somnade han. 10.30 hade jag tänkt att vi skulle åka. Lät han sova till 10.45 och under tiden var jag ute och skrapade bilen och packade in grejerna.

Dock verkade de där 20 minutrarna han sov gjort nytta för han var mycket piggare och mer med i badet i dag. Han dök (man drar bebisarna under vattnet) två gånger och det gick kanon. Mot slutet började han dock gnugga sig i ögonen så vi gick upp någon minut före de andra bebisarna.

Nu sover han i babyskyddet och jag ska försöka äta lite.

Lite städning och promenad i eftermiddag. Har två paket som ska hämtas: ellos och goboken!




Kommentarer
Patricia

Vi har inte dykt än, ska göra det på 7:e träffen. Vi förbereder nu inför dyket, med lite lekar. Jag tycker också att de verkar läskigt men det ska nog gå bra.

2009-02-03  /  13:38:50  /  http://tricias.blogg.se/
Patricia

Samma här, det blir alltid stressig! Hur mycket vi än planerar så blir det bråtom härifrån när det är dags för babysim och babymassage =)

2009-02-03  /  13:39:56  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback