Hudvårdsparty

2009-12-08 22:34:52 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ikväll har jag varit på hudvårdsparty hos min mamma. Var trevligt. Både bra produkter och gott fika =). Beställde lite saker också... mer än vad jag hade tänkt! Men det är bra grejer. Mamma har haft flera sådana partyn förut och vi har provat många produkter. Sen bokade jag in ett eget party i februari. Finns olika teman att välja på och jag valde handbehandling. Tänkte ansiktet först men då kan man inte ha så många gäster och är ju roligare att bjuda in fler. För att jag bokade ett party nu så fick jag en gratis flaska med lermask (räcker till många gånger). Så den ska testas någon kväll snart =).

Har ni märkt att jag glömt bort tisdagstemat idag? Jag kom på det nu! Men är lite för trött för att orka fota nu så får vänta till nästa tisdag istället. Diskade när jag kom hem och sen har jag tittat igenom lektionsplaneringen inför imorn om det är så att jag ska jobba. Måste ju alltid vara redo =) (för er som inte vet ska jag vara vikarie åt en lärare vars fru när som helst ska föda barn så jag ska vikariera för honom under de tio pappadagarna).

Slänger in en bild på min nya skjorta/tunika från Vero Moda. Den och tomteluva blir det nog på öppna förskolans luciatåg imorn.

Kommentarer
Ida - Vi och hon ♥

vilken fin tunika! den ska jag kika på:)

2009-12-08  /  23:29:38  http://fixit.blogg.se/
Ida - Vi och hon ♥

Men HUR kunde du missa?? :) Höll du på med sims nuigen, fy dig! haha.. nä skoja bara men ja, det var säsongsavslutning idag... Känns som om det är det hela tiden ja.. :) hehe men det är bra för då är det xtra spännande! :)

2009-12-08  /  23:42:37  http://fixit.blogg.se/
emma - mamma till meja

Åh vilken fin tunika, vill ha :D

2009-12-09  /  07:14:21  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Jättefin tunika! Måste vara lite frustrerande att inte veta när man ska vikariera, skulle iaf jag tycka planeringsmänniska som jag är :P

2009-12-09  /  07:41:04  http://ambi.blogg.se/
Katja

Spännande med vikariat, var ska max vara när du ska jobba? Hos nån snäll släkting?kram

2009-12-09  /  11:03:00  http://www.lillagrodden.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback