Bitring

2009-12-18 10:05:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gaaahhh

Jag lånar snart Max bitring. Jag har en visdomdstand som delvis varit uppe ett bra tag men nu verkar det som att det sista av den vill upp genom tandköttet. Det kliar.... big time!

Ingen bra start på dagen här. Kliar i munnen pga tanden, har en stor munblåsa innanför underläppen som gör att jag knappt kan äta på morgonen. Det resulterade i att jag var så hungrig för en stund sen att jag mådde jätteilla. Men nu är det bättre och jag har ätit.

Nepp bort med all negativitet Sara för nu är det snart helg!

Underbar dag idag =). Ska och shoppa i eftermiddag med F och Z. Jag ska köpa de sista julklapparna. Hoppas på att Max är samarbetsvillig i köpcentret bara! Och ikväll blir det fredagsmys!

("hörde" ni hur tonläget blev mycket gladare i det sista stycket? =) )




Kommentarer
Ida - Vi och hon ♥

jaaaaaaaa fredagsmys! (tyvärr ingen idol) bra inställning, bort med det negativa.... finns det nån on/off knapp man kan köpa, typ när man har pms så man bara kan trycka ON=glad? :) Skulle varit bra!



Jag har också en visdomstand som knölat i typ 2 år. Har rönkat den och den kommer upp bra men den är så seeeeeeeeeeeg! det är som du säger, nästan så man tar till bitringen! :D

2009-12-18  /  12:14:42  /  http://fixit.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback