Symöte och kommentarsproblem

2009-08-19 22:41:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har varit på symöte ikväll. Vi syr inte direkt särskilt mycket utan pratar mest. Och ikväll var det många som satte in kort i fotoalbum, bland annat jag. Var roligt att komma hemifrån lite och träffa väninnor som man kanske så fint kan kalla det.

Verkar som det är problem att kommentera på blogg.se. Har haft problem att kommentera i en del bloggar idag och jag har fått 1 kommentar här fast jag haft ca 100 som läst och jag har provat att kommentera själv och det gick inte. Hoppas det är uppklarat till imorn för så är ju inge roligt att ha det.

Trots att vi har haft bröllopsdag idag så har Marcus och jag träffats totalt 1 timme på hela dagen. Men vi ska fira på fredag.




Kommentarer
Patricia

Hehehe du va uppmärksam =) Japp vi ska sätta ut vårt hu till salu, men får vi inte det vi vill ha så säljer vi inte. Vi älskar vårt hus, men trivs inte i samhället! Vi känner inga här, vi vill närmare våra vänner och det är en liten bit bort. Så vi får se hur det går! Ska skriva ett inlägg om detta när jag orkar och när det känns bra. Just nu är det bara familjen och ett fåtal vänner som vet... men på måndag finns det på nätet =)

2009-08-19  /  23:10:23  /  http://tricias.blogg.se/
Elin - Ett hus till oss

Tur att ni kan fira en annan dag. Viktigt att minnas och fira! :)



Kram!

2009-08-19  /  23:23:50  /  http://etthustilloss.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback