Kvavt, åska och orolig nattning

2009-08-10 21:47:09 ,   Allmänt/Vardagsliv
På eftermiddagen idag var det riktigt kvavt ute men Max och jag gav oss ut på en promenad. Hade lite ärenden på apoteket. Efter dem gick vi hem till min farmor där vi fick fika. Var trevligt! Marcus kom dit när han slutat jobbet och vi tog sällskap till ICA. När vi var där blev det helt plötsligt alldeles svart men sen tändes alla lampor igen. Var riktigt mörka moln ute så Marcus cyklade hem och hämtade bilen och hämtade oss på ICA. Regnet öste ner och sen åskade det en timme ungefär.

Jobbig nattning ikväll. Vet inte vad Max har fått för sig. Nattningarna har varit problemfria lång tid nu men både igårkväll och nu ikväll så grät han så fort jag lämnade rummet. Och sedan var det kört. Han grät så fort han inte fick vara i famnen. Fick natta honom bredvid mig på vår säng och sedan lyfta över honom till sin säng. Hoppas att det inte blir tredje kvällen i rad imorn. Men då ska jag byta strategi. Ska låta lampan vara tänd och sedan sitta bredvid hans säng och inte gå ut som vi brukar göra.

Hoppas på bättre tur då! Han kanske helt enkelt är lite mammig just nu och vill ha mig nära och isåfall ska han få ha det =) Det gäller att följa med i barnets olika faser tycker jag.

Förresten så bjöd Max på en ordentlig dansshow till Lotta på Liseberg förut. Marcus och jag bara satt och skratta!




Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Usch för åska ja! Och angående nattningen kan jag säga att Wille var precis likadan för en vecka sen ungefär. Trodde att han var extra mammig eftersom jag varit borta en helg, men jag tror att det är en fas de går igenom just nu. Att de är extra mammiga! Wille sover bättre nu, så det går nog över snart ska du se!

2009-08-11  /  09:41:24  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback