Jakten på fiskpinnar

2009-08-21 10:31:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Igår hade jag bestämt att jag skulle äta fiskpinnar till lunch. Sen när jag skulle laga lunch så hade vi inga fiskpinnar så fick äta tacos för tredje dagen i rad. Nu på förmiddan har jag promenerat till Netto för att köpa fiskpinnar. De hade inga. Suck! Dessutom regnade det lite så orkade inte gå till någon annan affär. Fick bli en fryst pizza istället. Har noll fantasi när det gäller mat just nu.

Har provgått nya vagnen nu och den är så skön att köra. Mycket lättare än den andra. Men jag får dåligt samvete över att Max sitter vänd från mig. Ni andra som har barn runt 1 år vad har ni för vagn och åt vilket håll sitter de?






Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Vi köpte ju en BRIO sing för ett tag sen. Jättesmidig. Jag har Wille mot mig och kommer nog ha det ett bra tag framöver också!

2009-08-21  /  10:56:20  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Johanna

Christopher sitter bortvänd mot oss. Han fullkomligt älskar att titta sig runt och blir lätt uttråkad om han måste sitta och glo på oss,hehe. Och om han blir trött så fäller jag bara ner ryggstödet och upp med suffletten så får han lugn och ro.

2009-08-21  /  11:11:54  /  http://johannaelfstrom.blogspot.com
emma - mamma till meja

Vår emmaljunga går ju att vända så Meja sitter åt lite olika håll nu. Snart blir det nog dock bara framåt för hon hänger över kanterna för att se :)

2009-08-21  /  12:16:30  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Ida - Vi och hon ♥

Vi har en mountain buggy(urban jungle) swift och Tilde sitter och tittar bortåt. Jag har testat en annan vagn och att ha henne mot mig men det gillar hon inte! tror att det är otroligt inviduellt hur mkt de orkar att se...

2009-08-21  /  13:36:43  /  http://fixit.blogg.se/
Josefine

Ronja sitter framåtvänd sen i juni faktiskt. Det gick inte längre och bara grät när vi satte henne i vagnen ocg sen satt hon och hängde över kanten för att se. Visst har jag lite dåligt samvete, men hon verkar inte må dåligt av det heller, så varför ska jag göra det?

2009-08-21  /  14:20:51  /  http://josselyn.blogg.se/
Emmeli

Tycker absolut inte att du ska ha dåligt samvete! DU känner ditt barn bäst och han får nog inga "men" av att sitta framåtvänd ;o) Bort med sånna tankar alla mammor, det har vi för mycket av! (japp, jag är väl tyvärr inte bättre själv) =D



Vi sålde den "stora" vagnen och köpte en cresent (den är lite som brios sing) Den kan vi vända honom åt båda hållen. Han har också börjat hängt sig över kanten för att tilla fram. Vi är JÄTTE nöjda med den. Väldigt lättkörd!

2009-08-21  /  18:19:38  /  http://lini07.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback