Handsprit

2009-08-25 09:40:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har ni laddat upp med handsprit?

Nu varnas det för att handspriten kommer att ta slut på apoteken eftersom folk köper pga svininfluensan. Jag tillhör dem som använt handsprit innan också. Sen jag fick Max så brukar jag ha i handväskan för att använda när man varit i affärer och sånt innan man rör vid honom, till exempel med nappen och sånt.

Var i alla fall även lite förutseende nu och köpte på mig lite för några veckor sen. Inte så jättemycket men har lite hemma i alla fall.

Detta kanske kan gynna fler att få arbete i dessa finanskriser - tillverka handsprit.

Vem vet, kanske blir en svart marknad med.




Kommentarer
Beatrice

Köpte handsprit för första gången, någonsin, i våras då båda barnen var magsjuka och jag absolut inte hade tid att bli sjuk själv. Annars så har jag aldrig använt det. nu står flaska i badrummet och vi använder den ibland..

Kan tilläggas att både jag och mina barn är väldigt väldigt sällan sjuka...

2009-08-25  /  13:57:06  /  http://knappgok.wordpress.com
Patricia

Som tur är så finns det MASSOR på mitt jobb...så jag ska ta med mig en flaska hem nån dag =)

2009-08-25  /  19:04:05  /  http://tricias.blogg.se/
Linda

ja handsprit e great... har nog inte riktigt fattat det här med svininfluensan än. e lite orolig för min käre sambo som reser hela tiden dock...

kram

2009-08-25  /  20:33:00  /  http://familyspace.blogg.se/
Ida

Haha, jag jobbar på hemtjänsten, och jag kan säger att det är KATASTROF efter att alla har börjat köpa handsprit, det är helt slut!! Och vi som måste ha det.

2009-08-25  /  23:43:59 
Anna

Jag har köpt många flaskor sen Alexander föddes. Var på apoteket häromdagen och letade men kunde inte hitta. Frågade efter det och hon sa att det var slut, till och med våtservetterna. Förstod inte varför det var slut förrän min mamma sa att de sagt på nyheterna att alla köper pga svininfluensan suck. Vi har en del kvar men jag hade velat köpa en liten flaska och ha i väskan när jag är och pluggar. Hoppas de får in rätt snart så man kan fylla på här hemma med.

2009-08-26  /  22:11:32  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback