Hur ska det gå till?

2009-04-28 09:22:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
I eftermiddag ska jag och Max åka och shoppa lite. Är inte så mycket som ska handlas men några presenter, hörselskydd till Max (inför raketerna på valborg), musmatta till Marcus dator, kanske nåt klädesplagg till mig. Men hur ska det gå till att jag inte köper mer saker än så här? Får väl se! Brukar vara svårt att låta bli att handla något till Max. Ja vill så gärna ha tights till honom men finns ju ingenstans. Tips någon? Jag får försöka hålla hårt i pengarna. Ska spara rejält på föräldradagarna framöver så efter maj blir det kanske fyra månader utan föräldrapenning, om det går. När Max fyllt 1 år måste jag ta ut 5 dagar i veckan för att behålla min sgi så gäller att spara nu. Usch vilken djungel det där är!

Har drömt mardrömmar i natt att jag blev rånad i bilen och sen anmälde jag rånarna till polisen men de ville då hämnas och kom med pistol. Usch usch!




Kommentarer
Maria

Hur länge planerar du att vara hemma? Kommer din man vara pappaledig? Vi har inte bestämt helt men målet är att vi är hemma med vår dotter som föddes i början av februari till efter nästa sommar. Jag kommer vara hemma minst ett år.



Det här med shopping, visst är det livsfarligt nu när man har tid att gå i affärer:)

2009-04-28  /  10:46:04  /  http://www.filosofmaria.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback